Εχω μια Pioneer DDJ-ERGO V στην οποια χυθηκε κατα λαθος χυμος και εχει παει και στο εσωτερικο του κοντρολλερ με αποτελεσμα το ενα fader να κολλαει λιγο... το καθαρισα με βρεγμενο χαρτι οσο μπορουσα ειδα βελτιωση στο fader αλλα οχι οπως ηταν πριν.. εντομεταξη το αλλο fader με το οποιο πας απο το ενα deck στο αλλο τρεμοπαιζει οταν το δεις στο virtual dj ενω στο controller μου ειναι ακινητο (δεν κανει καμια διαφορα στον ηχο απλα κινηται συνεχεια ελαφρος δεξια και αριστερα στην οθονη)
πισω απο το controller προσεξα οτι εχει βιδες αλλα φοβαμαι να το ανοιξω μπας και χαλασω τιποτα! ξερεται κανενα καλο τροπο για να καθαρισω καλυτερα το fader που κολλαει και πως να λυσω το προβλημα με το fader που τρεμοπαιζει στην οθονη?
Ευχαριστω
Μαριος
πισω απο το controller προσεξα οτι εχει βιδες αλλα φοβαμαι να το ανοιξω μπας και χαλασω τιποτα! ξερεται κανενα καλο τροπο για να καθαρισω καλυτερα το fader που κολλαει και πως να λυσω το προβλημα με το fader που τρεμοπαιζει στην οθονη?
Ευχαριστω
Μαριος
Inviato Thu 21 Aug 14 @ 11:20 am
Η μοναδική καλή και σωστή λύση είναι να το στείλεις στο service να σου το καθαρίσουν και να αλλάξουν το ποτενσιόμετρο που ήπιε χυμό... Γιατί όσο κι αν το καθαρίσεις η κολλώδες ουσία από το χυμό δεν θα φύγει και θα σου δημιουργήσει προβλήματα
Inviato Thu 21 Aug 14 @ 1:37 pm
βασικα δεν κολλαει και πολυ μπορω και το χρησημοποιω και οσον αφορα το αλλο fader που τρεμοπαιζει στην οθονη ουτε αυτο με εμποδιζει και δεν κανει διαφορα στον ηχο... απλα ηθελα αν υπαρχει καποιος τροπος να το καθαρισς μονος μου χωρις να χρειαστει να το στειλω service
το ανοιξα και απο πισω αλλα ειναι αυτες οι πρασινες ταμπλετες και δεν μπορω να το καθαρισω εκτος αν βγουν και αυτες
το ανοιξα και απο πισω αλλα ειναι αυτες οι πρασινες ταμπλετες και δεν μπορω να το καθαρισω εκτος αν βγουν και αυτες
Inviato Thu 21 Aug 14 @ 2:00 pm
Για αυτό λέω πάντα σε όλους οτι ένας controller δεν αρκεί.
Πρέπει να υπάρχει πάντα plan b για περιπτώσεις ατυχημάτων. (2ος controller ή timecodes)
Τα ατυχήματα στη δουλειά μας είναι πάρα πολύ συχνά για να ρισκάρουμε με 1 controller.
Πρέπει να υπάρχει πάντα plan b για περιπτώσεις ατυχημάτων. (2ος controller ή timecodes)
Τα ατυχήματα στη δουλειά μας είναι πάρα πολύ συχνά για να ρισκάρουμε με 1 controller.
Inviato Sat 23 Aug 14 @ 5:42 am
Αν το κατεχεις λίγο την καθαρίζεις και μόνος σου ..... εγώ μόνος μου την ανοίγω και την καθαρίζω γιατί η pioneer μου ζήτησε 60 ευρώ ......την γυρνάω ανάποδα με προσοχή χωρίς να βγάλω καν της ταινίες που εχει ....... ξεβιδώνω τα πάντα ρουφάω απαλά και απο απόσταση με την ηλεκτρική σκούπα αν χρειαστεί φυσάω και με το πιστολάκι παλi από απόσταση και με προσοχή .... και τέλος αν έχει πέσει κάτι και κολαει ρίχνω ενα σπρει που είναι και για οθόνες υπολογιστή λεγεται cleaning solution ....... και εισαι ετοιμος.... :p
Συμβουλή της ταινίες που ενώνει το ενα κομμάτι με το άλλο να μην της βγάλεις .........είναι πολύ ευαίσθητες στης επαφές που κουμπώνουν ....
Συμβουλή της ταινίες που ενώνει το ενα κομμάτι με το άλλο να μην της βγάλεις .........είναι πολύ ευαίσθητες στης επαφές που κουμπώνουν ....
Inviato Sat 23 Aug 14 @ 1:21 pm
Το παιδί στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάει για υγρό που έπεσε πάνω στη πλακέτα, οπότε καλό θα ήταν να μη πειραματιστεί μόνος...
Inviato Sat 23 Aug 14 @ 9:22 pm
ναι μαλλον θα το παρω σε τεχνικο γιατι για να το καθαρισω πρεπει να ξεβιδωσω και την πρασινη πλακετα και δεν το πολυ κατεχω...
το ποτενσιομετρο κολλαει αλλα οταν το καθαρισω λιγο φτιαχνεται αλλα μετα απο λιγα λεπτα αρχιζει να κολλαει παλι
ευχαριστω παντος παιδια :)
το ποτενσιομετρο κολλαει αλλα οταν το καθαρισω λιγο φτιαχνεται αλλα μετα απο λιγα λεπτα αρχιζει να κολλαει παλι
ευχαριστω παντος παιδια :)
Inviato Sun 24 Aug 14 @ 7:58 am