Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: ερωτηση σχετικα με την μουσικη βιβλιοθηκη

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

γεια χαρα σε ολους. Εχω το εξης θεμα και προσπαθω να το λυσω , ματαια ομως, εδω και πολυ καιρο . Πιο συγκεκριμενα , θελω να αναλυσω ολη την μουσικη μου βιβλιοθηκη στο προγραμμα αλλα ο ογκος ειναι αρκετα μεγαλος και τις περισσοτερες φορες μενει στην μεση. Ψαχνοντας στο φορουμ βρηκα αυτο ....The easiest way to pre-analyse your music collection is to do the following:
Create a new filter folder by clicking the blue + folder icon at the top of the left-hand section of the browser.
In the Name box, enter: Files to be scanned
In the Filter box, enter: isscanned=0
Now when you click on this folder, it will show all files in your database that need analysing.

NOTE: Please ensure that you add all new music to your search database by browsing to the folder where it is located, right-clicking on it and then choosing Add to search DB

Press CTRL+A on PC or CMD+A on a Mac to select all files.

Right click on a file (CMD+click on a Mac) and choose Scan for BPMs

This will take some time for a large number of files (You can set it going and leave it, e.g: Overnight.)

You can stop the process at any time and then resume it later by repeating steps 5 and 6.

When you add new music to your database in future, simply add the music to your search database and then repeat steps 5 and 6 to analyse it.

Μου δινει δηλαδη το προγραμμα την δυνατοτα να κανω resume (κατι το οποιο δυστυχως δεν γνωριζα). Οσες φορες το διαβασα δεν μπορεσα να καταλαβω πως γινεται. Τι εννοει να δημιουργησω ενα folder ? Εγω απλα θελω να κουμπωνω ενα σκληρο ,που θα εχω κανει analyze , να το θυμαται (bpms, etc) και να εχω την δυνατοτητα του search ! Οσο αφορα το resume απο οσο εχω παρατηρησει οταν βαζω ενα σκληρο μου εμφανιζεται στο volumes και απο εκει κανω analyze αλλα η αναλυση γινεται τυχαια και οχι folder by folder αρα resume απο που και πωσ θα βρω το σημειο?
ευχαριστω και σορρυ αν σας κουρασα

Inviato Sat 13 Sep 14 @ 10:46 am
Καταρχήν ποια έκδοση χρησιμοποιείς ; Την 7 ή την 8;
Ο οδηγός που αναφέρεις παραπάνω είναι για την 7.

Για την 8 χρειάζεται να ξέρεις τρία πράγματα:
1) Με βάση τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις τα τραγούδια προστίθενται αυτόματα στην βάση δεδομένων όταν κάνεις περιήγηση στους φακέλους.

2) Για BPM Scan κτλ απλά φόρτωσε τα αρχεία που θέλεις στην λίστα του Automix. Όσα δεν έχουν scan-αριστεί θα σκαναριστούν αυτόματα (θα δεις μια γραμμή που θα φορτώνει σε κάθε τραγούδι δίνοντας σου στην ουσία την ένδειξη προόδου του scan.)

3) Μπορείς να φτιάξεις Filter Folder με βάση τον παραπάνω οδηγό για να δεις ποια τραγούδια δεν έχουν γίνει scan ΑΛΛΑ το φίλτρο δεν θα σου εμφανίσει όσα αρχεία έχουν σκαναριστεί ήδη με την έκδοση 7 και στην έκδοση 8 παραμένουν ασκανάριστα.

Συνοψίζοντας:
Θα σου πρότεινα να φορτώσεις φακέλους - φακέλους τα τραγούδια στην λίστα του Automix ώστε να σκαναριστούν. Όταν έχεις τελειώσει με το βασικό σκανάρισμα τότε μπορείς να φτιάξεις το filter folder ώστε στο μέλλον να βλέπεις ποια τραγούδια δεν έχουν γίνει scan και να τα σκανάρεις.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία ρώτα!

Χρησιμοποιώ την 8 ...προσπαθώ εδώ και καιρό να σκάναρω όλη την βιβλιοθήκη μου ( 7 σκληροί δίσκοι ,συνολικά 8tb) .δεν χρησιμοποιώ και τους 7 ταυτόχρονα προς θεού απλα ανάλογα με το σετ τσιμπάω και τον ανάλογο .. Απλα επειδή ειναι πολυ μεγάλης χωρικοτητας κανει πολλες ώρες και τις περισσότερες φορες δεν το ολοκληρώνω αφού κατι προκύπτει ..φαντάσου τη τελευταια φορά ηταν στο3% για 6 ώρες !!!! Αν υπήρχε η δυνατότητα του resume ..... Η έστω κατι που να θυμάται μεχρι που εχει σκαναρει ( αφού τα αρχεία δεν μεταβάλλονται ). Αν δεν τα σκάναρω το search δεν μου βρίσκει τα κομμάτια και πρεπει να βρίσκω στο finder κτλ κτλ ...
Ευχαριστω

AggelakasK wrote :
Αν δεν τα σκάναρω το search δεν μου βρίσκει τα κομμάτια και πρεπει να βρίσκω στο finder κτλ κτλ ...

Δεν χρειάζεται να κάνεις scan τα κομμάτια για να τα βρίσκει στην αναζήτηση.

Κάνε δεξί κλικ (command-click) στο root του κάθε δίσκου και επέλεξε "Μαζικές ενέργειες -> Προσθήκη στην ΒΔ Αναζήτησης"
Θα πάρει λίγη ώρα να τελειώσει καθώς θα ψάξει όλο το δίσκο για αρχεία, θα τα προσθέσει στη βάση δεδομένων και θα διαβάσει τα tags, αλλά θα κάνει σαφώς πολύ λιγότερη ώρα από το να τα σκανάρεις όλα ;)

Τώρα για το scan νομίζω οτι σου έδωσα μια πολύ καλή λύση.
Τράβα τα περιεχόμενα μερικών φακέλων στο automix. Το πρόγραμμα θα κάνει scan αυτόματα. Όσα αρχεία είναι ήδη scanned δεν θα τα ξανακάνει. Όταν τελειώσεις, διέγραψε την λίστα του automix και φόρτωσε τα περιεχόμενα άλλων μερικών φακέλων. Το πρόγραμμα θα αρχίσει πάλι να σκανάρει αυτόματα ΜΟΝΟ τα τραγούδια που δεν έχει κάνει scan μέχρι τώρα.
Ακόμα κι αν θελήσεις να κλήσεις το πρόγραμμα, η λίστα του automix θα σωθεί αυτόματα κι οταν ξανανοίξεις το πρόγραμμα το scan θα συνεχίσει αυτόματα!

Οκ ευχαριστώ

Εχω εγκαταστησει την εκδοση V8 κανονικα.Κ ενω το εχω πληρωσει μετα απο λιγο μου βγαζει παραθυρακι κ μου λεει πως δεν εχω αδεια χρησης!Μολις κανω log in μου λεει πως εχω την αδεια κ συνεχιζει κανονικα.Πρεπει να κανω καποια ρυθμιση?

To login einai aparaitito.
An den xrisimopoieis allo ypologisti me to VirtualDj, kai den kaneis Log out, tote den prokeitai na sou ksanazitisei na kaneis login.
An xrisimopoieis ki allo ypologisti, tote o prwtos tha zitisei na kaneis login kai pali, an sto metaksy eixes xrisimopiisei ton deutero.

Fantazomai oti meta to login, den sto ksanazitaei kai i konsola sou leitourgei kanonika, swsta ?

PS. Kalo einai na min postareis se topic pou o titlos kai to thema tou einai asxeto me to diko sou.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής θέμα. Ενώ είχα κάνει analyze τα track από πριν με την ver 7, τώρα στο vdj8 φορτώνοντας ένα folder στο automix μου τα ξανακάνει analyze όλα. Τι κάνω λάθος???

Τίποτα. Το VirtualDj 8 ξανακάνει analyze τα τραγούδια σου κυρίως για να ορίσει όλα τα νέου τύπου POI για το automix.

(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)