Σημερα αγορασα και δευτερο macbook pro για λογους backup στους χωρους εργασιας αλλα και για παραλληλη χρηση απο τον γιο μου που ειναι μαθητευομενος dj.
Κανοντας setup το VDJ8 παρατηρησα οτι στον νεο υπολογιστη δεν μου δινει τον ιδιο αριθμο ρυθμισεων στο setup.Υπαρχει τροπος να διορθωθει αυτο ? Και επισης μηπως θα εχω προβλημα καποια στιγμη και κλειδωσει καποιο απο τα δυο λαπτοπ την ωρα που ειμαι σε εκδηλωση,εφ οσον μπορει και να παιζουν παραλληλα σε διαφορετικους χωρους ?
Κανοντας setup το VDJ8 παρατηρησα οτι στον νεο υπολογιστη δεν μου δινει τον ιδιο αριθμο ρυθμισεων στο setup.Υπαρχει τροπος να διορθωθει αυτο ? Και επισης μηπως θα εχω προβλημα καποια στιγμη και κλειδωσει καποιο απο τα δυο λαπτοπ την ωρα που ειμαι σε εκδηλωση,εφ οσον μπορει και να παιζουν παραλληλα σε διαφορετικους χωρους ?
Inviato Tue 23 Sep 14 @ 3:49 pm
Το να παίζουν παράλληλα σε δύο διαφορετικούς χώρους απαγορεύεται βάση της EULA, αλλά όχι δεν θα σου κλειδώσει κάποιο από τα δύο laptop.
Όσον αφορά τον αριθμό των ρυθμίσεων προφανώς στο καινούργιο MAC δεν τσεκάρισες την επιλογή "Εμφάνιση προχωρημένων ρυθμίσεων" πάνω δεξιά. :)
Όσον αφορά τον αριθμό των ρυθμίσεων προφανώς στο καινούργιο MAC δεν τσεκάρισες την επιλογή "Εμφάνιση προχωρημένων ρυθμίσεων" πάνω δεξιά. :)
Inviato Tue 23 Sep 14 @ 5:30 pm
Phantom σ ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση φιλε...Κατανοω τον λογο της παραλληλης χρησης με αγορασμενη μια αδεια,προσωπικα εχω 3 αδειες-απο αντιστοιχους κοντρολλερς- αλλα μια ενεργοποιημενη (και πληρωμενη φυσικα)...Οσο για τις ρυθμισεις θα το κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια,μαλλον εχεις δικιο δεν προσεξα το advenced settings....
Ευχαριστω και παλι
Ευχαριστω και παλι
Inviato Wed 24 Sep 14 @ 5:37 am