Λοιπόν έχουμε Denon Mc3000 και εξωτερική κάρτα Audio 2Dj σε MacBook.
Θέλω να πάρω balance έξοδο απο την Audio 2Dj και προακουστικη απο το κοντρολερ. Μπορείτε να μου πείτε την audio ρύθμιση που πρεπει να κάνω στο Virdual Dj.
Αυτή τη στιγμή έχω αυτές (foto) τις ρυθμίσεις οι οποίες δουλεύουν, αλλα δεν ξέρω αν ειναι οι σωστές.
Και κάτι άλλο. Η δυο οι έξοδοι της audio2 Α, Β ειναι με jack (καρφιά). Αυτά τα καρφιά πρεπει να ειναι mono ή stereo . .
Θέλω να πάρω balance έξοδο απο την Audio 2Dj και προακουστικη απο το κοντρολερ. Μπορείτε να μου πείτε την audio ρύθμιση που πρεπει να κάνω στο Virdual Dj.
Αυτή τη στιγμή έχω αυτές (foto) τις ρυθμίσεις οι οποίες δουλεύουν, αλλα δεν ξέρω αν ειναι οι σωστές.
Και κάτι άλλο. Η δυο οι έξοδοι της audio2 Α, Β ειναι με jack (καρφιά). Αυτά τα καρφιά πρεπει να ειναι mono ή stereo . .

Inviato Sat 27 Sep 14 @ 10:58 am
Βεβαια δεν ξερω αν ορος balance ειναι σωστος για την προκειμενη περιπτωση. Απλα θελω oι εξοδοι της Audio2 να ειναι, Α αριστερο καναλι, Β δεξιο καναλι και προακουστικη απο το κοντρολερ.
Inviato Sat 27 Sep 14 @ 1:13 pm
Hmm mas mperdeueis ligo...
an theleis na exeis ksexwristes eksodous gia ta decks apo tin Audio 2DJ, tote simainei oti penras autes tis eksodous se kapoion ekswteriko mikti , swsta ?
An einai etsi ta pragmata, tote giati den theleis na exeis pro-akoustiki apo ton ekswteriko mikti ??
Tespa..
To Audio Setup prepei na einai..
Deck 1 ..... Audio2DJ .... Chans 1,2
Deck 2 ... audio2DJ...chans 3,4
Headphones ... MC3000 ..Chans 3.4
Den kserw omws an doulepsei swsta...ennow, pws snithws to Master kai to Headphones pane parea.. Den kserw an se setup ekswterikou mikti ta Headphones stelnwntai swsta... Dokimase to.
EDIt.. Ksanadiavasa to post kai mallon mporei na katalavw lathos... Balance eksodo ?? Ti ennoeis ? Mono Left stin A kai Mono right stin B ?
Giati na theleis kati tetoio, apo ti stigmi pou i Audio2DJ exei 2 Stereo Outputs ???
an theleis na exeis ksexwristes eksodous gia ta decks apo tin Audio 2DJ, tote simainei oti penras autes tis eksodous se kapoion ekswteriko mikti , swsta ?
An einai etsi ta pragmata, tote giati den theleis na exeis pro-akoustiki apo ton ekswteriko mikti ??
Tespa..
To Audio Setup prepei na einai..
Deck 1 ..... Audio2DJ .... Chans 1,2
Deck 2 ... audio2DJ...chans 3,4
Headphones ... MC3000 ..Chans 3.4
Den kserw omws an doulepsei swsta...ennow, pws snithws to Master kai to Headphones pane parea.. Den kserw an se setup ekswterikou mikti ta Headphones stelnwntai swsta... Dokimase to.
EDIt.. Ksanadiavasa to post kai mallon mporei na katalavw lathos... Balance eksodo ?? Ti ennoeis ? Mono Left stin A kai Mono right stin B ?
Giati na theleis kati tetoio, apo ti stigmi pou i Audio2DJ exei 2 Stereo Outputs ???
Inviato Sat 27 Sep 14 @ 6:29 pm
Το σκεπτικό μου εχει ως εξής. Η Dennon εχει έξοδο balance η οποία εχει καλητερο ήχο απο τα απλά RCA . Επειδή όμως δουλεύω ως κάρτα την audio2 σκέφτηκα να πάρω έξοδο με παρόμοιο τροπο απο αυτήν. Το δοκίμασα με την ρύθμιση της φωτογραφίας και mono καρφιά . Δούλεψε αλλα στην έξοδο είχα μονοφωνικο ήχο νομίζω.
Ίσως το σκεπτικό μου να ειναι εντελώς λαθος και να μην στέκει. Αλλά έστω και έτσι όπως το άκουσα είχα μεγάλη βελτίωση στον ήχο.
Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις.
Ίσως το σκεπτικό μου να ειναι εντελώς λαθος και να μην στέκει. Αλλά έστω και έτσι όπως το άκουσα είχα μεγάλη βελτίωση στον ήχο.
Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις.
Inviato Sun 28 Sep 14 @ 3:50 am
έχω την εντύπωση πως η Audio 2Dj δεν έχει balance εξόδους, τώρα αν θέλεις έξοδο από την balance και προακουστική από την Mc3000 οι ρυθμίσεις σου πρέπει να είναι:
master --> Audio2DJ /Channel 1,2
Headphones -->MC3000 /Channel 3.4
master --> Audio2DJ /Channel 1,2
Headphones -->MC3000 /Channel 3.4
Inviato Sun 28 Sep 14 @ 7:25 am
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλα μάλλον δεν γίνεται αυτό που θέλω να κάνω. Η balance έξοδος απο όσο κατάλαβα ειναι mono left και mono right κανάλι ενώ η audio 2 εχει δυο stereo εξόδους. Νόμιζα πως με κάποια ρύθμιση θα μπορούσαν να γίνουν balance.
Inviato Sun 28 Sep 14 @ 8:38 am
Κάθε "καρφί" της Audio 2 Dj είναι μεν TRS αλλά δεν βγάζει balanced σήμα. Χρησιμοποιεί "αντάπτορα" (το καλώδιο που σου δίνει) για να βγάλει unbalanced LEFT/RIGHT
Ακόμα κι αν συμβιβαστείς με μονοφωνικό ήχο, πάλι δεν μπορείς να μετατρέψεις τις θύρες της Audio 2 DJ σε "balanced" καθώς δεν παρέχουν τέτοια δυνατότητα.
Το balanced/unbalanced είναι δυνατότητα που ή την έχει, ή δεν την έχει ένα μηχάνημα. Και ΔΕΝ εξαρτάται φυσικά από τα βύσματα που έχει πάνω :P
Ακόμα κι αν συμβιβαστείς με μονοφωνικό ήχο, πάλι δεν μπορείς να μετατρέψεις τις θύρες της Audio 2 DJ σε "balanced" καθώς δεν παρέχουν τέτοια δυνατότητα.
Το balanced/unbalanced είναι δυνατότητα που ή την έχει, ή δεν την έχει ένα μηχάνημα. Και ΔΕΝ εξαρτάται φυσικά από τα βύσματα που έχει πάνω :P
Inviato Mon 29 Sep 14 @ 1:00 am
Μετα απο λιγο διαβασμα οσο αφορα balance εξοδους καταλαβα τι συμβαινει και πως δουλευουν. Ειναι οπως τα λετε, απλα βιαστηκα να ρωτησω και καπου σας μπερδεψα.
Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Ευχαριστω για τον χρονο σας.
Inviato Mon 29 Sep 14 @ 11:28 am