Κανω αναλυση στα κομματια κ βαζω cues παιζω κανονικα ολο το βραδυ... κλεινω ανοιγω το επομενο βραδυ... κ δεν υπαρχει τιποτα απ την δουλεια της προηγουμενης μερας
ΕΠΙΣΗΣ μου βγαζει στα τραγουδια ενα αστερακι το οποιο δεν φευγει αφου παιξω το τραγουδι...
Τελος προσθετω τραγουδια στην ΒΔ κ την επομενη μερα οταν παω να αναζητησω τα τραγουδια δεν τα βγαζει στα search ( πρεπει δηλαδη να ξανα κανω εισαγωγη στη ΒΔ αναζητησης για να τα δω στο search) προβληματα τα οποια δεν ειχα στην εκδοση 7 ποτε
Ευχαριστω κ συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα.
ΕΠΙΣΗΣ μου βγαζει στα τραγουδια ενα αστερακι το οποιο δεν φευγει αφου παιξω το τραγουδι...
Τελος προσθετω τραγουδια στην ΒΔ κ την επομενη μερα οταν παω να αναζητησω τα τραγουδια δεν τα βγαζει στα search ( πρεπει δηλαδη να ξανα κανω εισαγωγη στη ΒΔ αναζητησης για να τα δω στο search) προβληματα τα οποια δεν ειχα στην εκδοση 7 ποτε
Ευχαριστω κ συγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα.

Inviato Sat 11 Oct 14 @ 2:56 pm
στις επιλογές και ρυθμίσεις στην επιλογή readonly δωσε no
Inviato Sat 11 Oct 14 @ 3:23 pm
ειναι ηδη no

Inviato Sat 11 Oct 14 @ 3:38 pm
Gia kapoio logo, to VirtualDJ den mporei na "grapsei" stin database. Ara kapoio thema me "Properties" yparxei ston/stous skliro(ous) diskous sou.
Windows/Mac ? Eswterikos,/ekswterikos diskos ?
Windows/Mac ? Eswterikos,/ekswterikos diskos ?
Inviato Sat 11 Oct 14 @ 4:47 pm
WINDOWS 7 64 BIT
Εξωτερικοσ δισκος
οτι βαζω στον C: Το βλεπει με αστερακι
εχω 2 εξ .σκληρους οι οποιοι ειναι χωρισμενοι σε parts
Εξωτερικοσ δισκος
οτι βαζω στον C: Το βλεπει με αστερακι
εχω 2 εξ .σκληρους οι οποιοι ειναι χωρισμενοι σε parts
Inviato Sat 11 Oct 14 @ 7:46 pm
Deksi klik ston disko/diskous Properties-->Kartela Security (Asfaleia)... vale Full Control (Read/Write) stin xristi Everyone.
O asteriskos simainei arxeio pou mpike/prostethike prosfata stin Database.
An sto kanei to idio kai sta tragoudia pou vriskontai ston C, kane to idio opws kai parapanw ston fakelo tou C pou periexei oli tin mousiki sou.
O asteriskos simainei arxeio pou mpike/prostethike prosfata stin Database.
An sto kanei to idio kai sta tragoudia pou vriskontai ston C, kane to idio opws kai parapanw ston fakelo tou C pou periexei oli tin mousiki sou.
Inviato Sun 12 Oct 14 @ 4:52 pm
θα τσεκαρω κ θα ενημερωσω thanks
Inviato Sun 12 Oct 14 @ 6:16 pm
Καλησπέρα κι από μένα..Έχω win 8 pro και vdj 8,και τις τελευταίες 3 βδομάδες περίπου, εκτός το ότι κολλάει πολλές φορές το πρόγραμμα.. πρόσφατα παρατήρησα πως όταν βάζω καινούρια τραγούδια στο σκληρό πχ D: που εχω κανει εκεί ξεχωριστό διαμέρισμα κι έχω τα πάντα .. μόλις κάνω διείσδυση resurse απλά κολλάει το πρόγραμμα και κανει επανε/ση !! Δεν το έκανε πρίν..
Κι επίσης θα ήθελα να μάθω πώς μπορώ να σβήσω οριστικά τα αρχεία που εχω μετακινήσει ή διαγράψει από τον κατάλογο..
Ευχαριστω!
Κι επίσης θα ήθελα να μάθω πώς μπορώ να σβήσω οριστικά τα αρχεία που εχω μετακινήσει ή διαγράψει από τον κατάλογο..
Ευχαριστω!
Inviato Mon 13 Oct 14 @ 4:25 pm
Poia build xrisimopoieis ? Mporeis na to dokimaseis me tin teleutaia b2003 ? Molis ekana recurse se ena disko me 140.000 tragoudia, kanena provlima.
Gia to deutero, dokimase apo to Browser Options (ena mikro koumpaki, san telitsa, panw apo ta A+,A- koumpia tou Browser)-->Database-Remove missing files from SearchDB
Gia to deutero, dokimase apo to Browser Options (ena mikro koumpaki, san telitsa, panw apo ta A+,A- koumpia tou Browser)-->Database-Remove missing files from SearchDB
Inviato Mon 13 Oct 14 @ 6:51 pm
Ευχαριστώ πολύ (για το 2ο) δεν το είχα βρεί..
Τώρα για το πρώτο,τελικά ο λόγος ήταν ότι κάποιο αρχείο σε κάποιο φάκελο δημιούργησε το πρόβλημα..
Βρήκα σε ποιο φάκελο το έκανε και τον ανακωδικοποίησα από την αρχή σε mp3.. Τώρα όλα οκ!!!
Χίλια ευχαριστώ djdad !!
Τώρα για το πρώτο,τελικά ο λόγος ήταν ότι κάποιο αρχείο σε κάποιο φάκελο δημιούργησε το πρόβλημα..
Βρήκα σε ποιο φάκελο το έκανε και τον ανακωδικοποίησα από την αρχή σε mp3.. Τώρα όλα οκ!!!
Χίλια ευχαριστώ djdad !!
Inviato Wed 15 Oct 14 @ 3:08 pm
Ευχαριστώ πολύ (για το 2ο) δεν το είχα βρεί..
Βρήκα σε ποιο φάκελο το έκανε και τον επανακωδικοποίησα από την αρχή σε mp3.. Τώρα όλα οκ!!!
Χίλια ευχαριστώ djdad !!
Βρήκα σε ποιο φάκελο το έκανε και τον επανακωδικοποίησα από την αρχή σε mp3.. Τώρα όλα οκ!!!
Χίλια ευχαριστώ djdad !!
Inviato Wed 15 Oct 14 @ 4:38 pm
τσεκαρα κ στουσ δισκουσ για Full Control (Read/Write) ειναι ηδη τσεκαρισμενα σε ολουσ τουσ δισκουσ.... κατι αλλο παιζει
Inviato Thu 16 Oct 14 @ 4:04 pm