Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: Πρόβλημα στις τελευταίες εκδόσεις του virtuald dj 8

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Μετά την έκδοση 8.0.1910, όταν κάνω εγκατάσταση τις νεότερες, έχω πρόβλημα στο browsing των αρχείων. Επειδή είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω με λόγια το τι συμβαίνει, επισυνάπτω ένα μικρό αρχείο 3mb σε μορφή mp4 που δείχνει το πρόβλημα.
www.sendspace.com/file/9mcn63
Αυτό που δείχνει, συμβαίνει στα πάντα!
Είμαι με windows XP.

Inviato Wed 22 Oct 14 @ 8:58 pm
An allakseis to setting BrowserTextFit se Fixed , kanei to idio ?

Btw, apo oti mporw na katalavw apo to fonto pou exoun ta Jogs sto skin, exeis kapoio thema me ta grafika (karta grafikwn) ?

To ίδιο κάνει ναι. Όταν επιστρέφω σε παλαιότερες εκδόσεις, κανένα πρόβλημα όμως!
Εχω δοκιμάσει και clean install και διαγραφή τα πάντα, κλπ. Στις νεότερες εκδόσεις μου το κάνει σταθερά, στις παλαιότερες όχι.
Η κάρτα γραφικών είναι η κλασσική x3100 της intel.

Το έκανα report με νέο βίντεο στο bug forum του virtualdj 8 και κάπου διάβασα έναν δεύτερο χρήστη του προγράμματος ότι έχει αντίστοιχο πρόβλημα. Έχει μεταφερθεί στους προγραμματιστές για διορθωση στο μέλλον; Έχω κολλήσει στις παλιές εκδόσεις του virtuldj8!

To πρόβλημα παραμένει και στις νεότερες εκδόσεις του virtualdj 8
Με την έκδοση 1910.868 κανένα πρόβλημα.

PAIDIA M KLEINEI TO PROGRAMMA K XANANOIGEI MONO TOU!!! AUDIO 2 MK2 kai cdj 400 alla kai cdj 350.kanw 3-4 allages k kleinei.koitaksa ta panta. kai me cdj 400 kai cdj 350 to kanei..etsi ksafnika.xthes epaiza mia xara.simera geia sas!! repo!! mac 15ari mid 2012.

(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)