Παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας.Εδω και κατι μερες οταν παιζω και κλεινω την κονσολα δεν καταλαβαινει το λαπτοπ πως εγινε αποσυνδεση οπως οταν βγαζουμε το usb .Αφου γινει αυτο κολαει ολο το συστημα και δεν κλεινει το λαπτοπ μονο με κλεισιμο απο το κουμπι.Εχω δοκιμασει να κλεισω πρωτα το προγραμα αλλα τιποτα.
Inviato Wed 12 Nov 14 @ 5:02 am
Να συμληρωσω πως αφου την κλεισω και την ανοικσω δεν την αναγνωριζει το λαπτοπ και αντι να κανει τον χαρακτηριστικο ηχο οταν συνδεουμε συσκευη ακουγετε ενα τσικ
Inviato Wed 12 Nov 14 @ 5:10 am
Στο λαπτοπ εχω κανει καθαρη εγκατασταση φορματ δηλαδη αλλα τιποτα 😢
Inviato Wed 12 Nov 14 @ 5:13 am
Άλλαξε καλώδιο USB
Inviato Wed 12 Nov 14 @ 5:16 am
Θα το δοκιμασω σημερα φιλε μου και θα σας πω.
Inviato Wed 12 Nov 14 @ 5:26 am
Problem description
Problem
When i close Virtual Dj, and turn off the VMS4.1, unit is not disconnected from the USB connection ! (I also have tried to switch off the unit first and then VDj)
When I'm shutting down Windows 7, the operating system freezes. I also tried it with Windows XP & Vista and the same problem happens with all operating systems.
In addition, USB icon is not appearing on the bottom right taskbar.
ADJ EU support answer
The VMS 4.1 is using a really special ASIO Driver. If you switch off the console this can bring you the problems as described.
This is a thing which you will find also with other products from different builder.
I reply
Hi Peter,
thanks for the quick response.
So your suggestion is to shut down the PC and then turn off VMS4.1?
ADJ EU support answer
Hello,
and yes this is the way you shutdown the whole system.
Problem
When i close Virtual Dj, and turn off the VMS4.1, unit is not disconnected from the USB connection ! (I also have tried to switch off the unit first and then VDj)
When I'm shutting down Windows 7, the operating system freezes. I also tried it with Windows XP & Vista and the same problem happens with all operating systems.
In addition, USB icon is not appearing on the bottom right taskbar.
ADJ EU support answer
The VMS 4.1 is using a really special ASIO Driver. If you switch off the console this can bring you the problems as described.
This is a thing which you will find also with other products from different builder.
I reply
Hi Peter,
thanks for the quick response.
So your suggestion is to shut down the PC and then turn off VMS4.1?
ADJ EU support answer
Hello,
and yes this is the way you shutdown the whole system.
Inviato Wed 12 Nov 14 @ 5:35 am
Αυτο φενεται εχει συμβει και σε αλλον και αυτη την απαντηση πηρε απο adj.
Inviato Wed 12 Nov 14 @ 5:36 am
Εκτος απο καλωδιο τι αλλο μπορω να δοκιμασω?
Γινεται με καποιο τροπο να επαναφερω την vms4.1 σε εργοστασιακη κατασταση μηπως εχω κανει κατι λαθος εγω?Πηγα να του περασω το firmware 3.11 αλλα μετα ειδα πως ειναι μονο για vms4
Γινεται με καποιο τροπο να επαναφερω την vms4.1 σε εργοστασιακη κατασταση μηπως εχω κανει κατι λαθος εγω?Πηγα να του περασω το firmware 3.11 αλλα μετα ειδα πως ειναι μονο για vms4
Inviato Wed 12 Nov 14 @ 6:41 am
PhantomDeejay wrote :
Άλλαξε καλώδιο USB
δοκιμασα και αλλο καλωδιο αλλα τιποτα.Οταν για καποιο λογο πχ κλεισω τημ κονσολα ενω παιζει το vdj και την ανοιξω παλι κρασαρει ολος ο υπολογιστης
Inviato Wed 12 Nov 14 @ 8:44 am
Το να κλείνεις την κονσόλα ενώ το VirtualDj παίζει ακόμα, δεν είναι και οτι πιο φυσιολογικό μπορείς να κάνεις.
Το να σου κολλάει το πρόγραμμα "είναι αναμενόμενο" (όχι ακριβώς, αλλά λέμε τώρα)
Αν εκτός από το πρόγραμμα σου κολλάνε και τα Windows ή κάνει επανεκκίνηση ο υπολογιστής τότε το πρόβλημα σου είναι στους drivers.
Το να σου κολλάει το πρόγραμμα "είναι αναμενόμενο" (όχι ακριβώς, αλλά λέμε τώρα)
Αν εκτός από το πρόγραμμα σου κολλάνε και τα Windows ή κάνει επανεκκίνηση ο υπολογιστής τότε το πρόβλημα σου είναι στους drivers.
Inviato Wed 12 Nov 14 @ 9:26 am
PhantomDeejay wrote :
Το να κλείνεις την κονσόλα ενώ το VirtualDj παίζει ακόμα, δεν είναι και οτι πιο φυσιολογικό μπορείς να κάνεις.
Οταν λες drivers ενοεις τους asio drivers? το θεμα ειναι οτι δοκιμασα να κανω το firmware update 3.11 αλλα δεν εποιασε...μετα βεβαια ειδα πως αυτο ειναι για την vms4 και οχι για την vms4.1 .
Inviato Wed 12 Nov 14 @ 9:33 am
παιδια τι να κανω ....μαλλον το firmware 3.11 που εκανα κατεστρεψε την κονσολα.
Και το προγραμα να κλεισω πρωτα μετα αν κλεισω την vms4.1 κολαει ο υπολογιστης και δεν ακουγετε ο ηχοσ των windows οταν βγαζεις μια συσκευη
Και το προγραμα να κλεισω πρωτα μετα αν κλεισω την vms4.1 κολαει ο υπολογιστης και δεν ακουγετε ο ηχοσ των windows οταν βγαζεις μια συσκευη
Inviato Wed 12 Nov 14 @ 12:08 pm
Tha prepei na steileis email stin AA na sou steiloun kapoio Tool pou na epeneferei to firmware. Den mporw na vrw kati analogo sto site tis AA (to opoio outws i allws itan aparadekto lol)
Inviato Wed 12 Nov 14 @ 5:08 pm
Παιδια μου απαντησε η adj και μου εστειλε το firmware 5.11 το οποιο δεν το βρησκω πουθενα διαθεσιμο στο ιντερνετ.Θα δοκιμασω να περασω το firmware to απογευμα και θα σας ενημερωσω.Παντος μου απαντησαν σημερα ενω εχθες τους εστειλα.Πολυ γρηγορα...μπραβο.
Υπαρχουν καπου οδηγειες για να το κανω σωστα?Ειναι ο ιδιος τροπος με την vms4 αλλα για να μην κανω κανα λαθος σας ρωταω
Υπαρχουν καπου οδηγειες για να το κανω σωστα?Ειναι ο ιδιος τροπος με την vms4 αλλα για να μην κανω κανα λαθος σας ρωταω
Inviato Thu 13 Nov 14 @ 3:55 am
Υποθετικά είναι ο ίδιος.
Πρακτικά κανείς δεν ξέρει αφου δεν υπάρχει μέχρι σήμερα κανένα firmware update ώστε να υπάρχουν και επίσημες οδηγίες... ;)
Πρακτικά κανείς δεν ξέρει αφου δεν υπάρχει μέχρι σήμερα κανένα firmware update ώστε να υπάρχουν και επίσημες οδηγίες... ;)
Inviato Thu 13 Nov 14 @ 6:33 am
PhantomDeejay wrote :
Υποθετικά είναι ο ίδιος.
Φιλε μου σκεφτηκα πως αν δουλεψει τελικα καλο θα ηταν να δημοσιευαμε αυτο το αρχειο καπου στο φορουμ εφοσον δεν υπαρχει πουθενα αλλου για μελοντικη βοηθεια στους χρηστες του vdj pro και της vms4.1 .Θα σας ενημερωσω αν δουλεψει και μετα κανουμε οτι μου πειτε εσεις σαν αρμοδιοι
Inviato Thu 13 Nov 14 @ 8:59 am
Τι έγινε τελικά?
Ενημερωτικά, για τους κατόχους VMS, πρώτα σβήνουμε τον υπολογιστή και μετά την κονσόλα. Επιβεβαιωμένο από τo ADJ support.
Ενημερωτικά, για τους κατόχους VMS, πρώτα σβήνουμε τον υπολογιστή και μετά την κονσόλα. Επιβεβαιωμένο από τo ADJ support.
Inviato Tue 25 Nov 14 @ 4:57 pm
DjKikas83 wrote :
Τι έγινε τελικά?
Ενημερωτικα πρωτα σβηνουμε το λαπτοπ και μετατην κονσολα.
το firmware που εστειλε η adj ειναι οντως πιο καινουργιο απο αφτο που φοραγε η κονσολα οταν την πηρα.Ειναι το 5.11 ενω οταν την πηρα ειχε το 4.11 δηλαδη τωρα μολις αναψω την κονσολα αναβουνε 5 λεντ αριστερα και 11 δεξια.
Inviato Wed 26 Nov 14 @ 11:00 am
Το ίδιο πράμα λέμε/γράψαμε...
Inviato Wed 26 Nov 14 @ 5:04 pm