Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: Πρόβλημα με AutoCue

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Καλησπέρα σε όλους...............
Έχω ένα πρόβλημα με το autocue................
Έχω την Pro έκδοση του VDJ8 και έχω πρόβλημα με το AutoCue
Έχω πάω στις ρυθμίσεις->audio>και βρίσκω το autocue και το βάζω στην ρύθμιση cue το πρόγραμμα συνεχίζει να μην αποθηκεύει το πρώτο cue point.....
Τι κάνω?

Inviato Wed 24 Dec 14 @ 2:14 pm
Καλά Χριστούγεννα!
Το VDJ 8 δεν αποθηκεύει πλέον τα CUEs που βάζεις με το CUE του controller σου.
Πρέπει να τα ορίσεις σαν HOT CUEs.

Δηλαδή τα ορίζω ως Hot Cue 1 as πούμε και έπειτα όταν θα το ξαναβάλω μέσα το κομμάτι το HotCue θα είναι εκεί που το είχα βάλει?

Ακριβώς!

Ευχαριστώ

Παιδιά ok με τα hotCue αλλά βλέπω ότι και αυτά δεν αποθηκεύονται............

Επίσης έχω και θέμα με τα bpm..........Ενώ κάνω scan όλο το σκληρό δίσκο.......δεν μένει τίποτα που να μην έχει γίνει scaN............

Όταν κλείνω και ανοίγω το VDJ πάλι χάνονται κάποια?

Προφανώς υπάρχει θέμα με τα δικαιώματα του δίσκου αν είναι φορμαρισμένος σε NTFS.
Κάνε μια γρήγορη αναζήτηση στο Google για "NTFS file permissions" για να βρεις πως επεξεργάζεσαι τα δικαιώματα.
Στον δίσκο σου πρόσθεσε την ομάδα "Everyone" και δώσε της πλήρη δικαιώματα (Full Access)

Επειδή χρησιμοποιώ Windows 8.1

Και έχω δύο δίσκους έναν που είναι ssd ο οποίος είναι και ο κυρίως δίσκος (c) όπου βρίσκεται εγκατεστημένο και το πρόγραμμα

και έχω και έναν 750 gb ο οποίος ΔΕΝ είναι ssd και εκεί μέσα έχω όλα τα τραγούδια μου.......

τώρα έκανα στον δεύτερο σκληρό Δεξί Κλικ------>Ιδιότητες----->καρτέλα ασφάλεια----->επεξεργασία ομάδων αλλαγής δικαιωμάτων------->προσθήκη------->έργαψα την λέξη everyone------>και τσέκαρα το κουτάκι που λέει πλήρης έλεγχος

μετά από αυτό θα είμαι ένταξη?
ή πρέπει να το κάνω και στον πρώτο τον κύριο δίσκο ...... αλλά εκεί δεν έχω αρχεία μουσικής μόνο εγκατεστημένο το πρόγραμμα....

ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την βοήθεια

Λογικά χρειάζεται μόνο στον δίσκο με τα τραγούδια.
Δοκίμασε να φτιάξεις μερικά hotcue σε ένα - δύο αρχεία, κάνε επανεκκίνηση το πρόγραμμα και δες αν το πρόβλημα σου διορθώθηκε...

αδερφε μου το έκανα

τίποτα

ξανά τα ίδια

Και τώρα έχω και ένα άλλο πρόβλημα..........

Τώρα μου έκανε μια αυτόματη ενημέρωση το πρόγραμμα

Και μου βγάζει αποτύχια ενημέρωσης και να προσπαθήσω ξανα?

Τελικά την πήρε την ενημέρωση έκανα μια επανεκκίνηση τον υπολογιστή.....δεν ξέρω τι έφταιγε?
πάει αυτό τώρα με τα hotcues και τα bpm και τα tags που χάνει τι κάνουμε δώσε μου τα φώτα σου

Eisai sigouros oti ston ekswteriko disko (pou exeis allaksei ta dikaiwmata read/write) yparxei akoma to provlima ?

Vres apo ton Explorer ena opoiodipote arxeio gia to opoio den sou krataei to BPM, kai kane deksi klik->Idiotites. Postare screenshots apo tis dyo prwtes karteles (General kai Security) tou parathyrou pou tha sou anoiksei.

(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)