την καλημερα μου και τα χρονια μου πολλα σε ολους..και ολες...για να ειναι δικαιο και γιατι σιγουρα υπαρχουν...(και καλα κανουν)..
τοσα χρονια τα ρεβεγιον τα ξερω απο την πλευρα του dj σε μαγαζια (κλαμπ,bar, και παλιοτερα και σε καφε...)
φετος μετα απο προταση (ιδιαιτερως καλη οικονομικα για να την αρνηθω...)ειχα και απο μεζεδοπωλειο - ταβερνα.
ψαχνω ενα κομματι με ελληνικη αντιστροφη μετρηση για την αλλαγη του χρονου, οχι καποιο ιδιαιτερο
...μπορει να ειναι ευκολο αλλα εχω κολλησει....και οχι σε καποιο που εχω αγαπησει...
ομολογω οτι δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ελληνικη αντιστροφη μετρηση...μεχρι τωρα ολα ξενα..αλλα να που φετος...
αν υπαρχει θα ηθελα τυν βοηθεια σας και τις γνωμες σας σε οσους εχουν ασχοληθει με το ειδος του ρεβεγιον σε ταβερνα για το ειδος της μουσικης...βορειων προαστειων...
καθε προταση δεκτη...ευχαριστω εκ των προτερων οπως παντα...
τοσα χρονια τα ρεβεγιον τα ξερω απο την πλευρα του dj σε μαγαζια (κλαμπ,bar, και παλιοτερα και σε καφε...)
φετος μετα απο προταση (ιδιαιτερως καλη οικονομικα για να την αρνηθω...)ειχα και απο μεζεδοπωλειο - ταβερνα.
ψαχνω ενα κομματι με ελληνικη αντιστροφη μετρηση για την αλλαγη του χρονου, οχι καποιο ιδιαιτερο
...μπορει να ειναι ευκολο αλλα εχω κολλησει....και οχι σε καποιο που εχω αγαπησει...
ομολογω οτι δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ελληνικη αντιστροφη μετρηση...μεχρι τωρα ολα ξενα..αλλα να που φετος...
αν υπαρχει θα ηθελα τυν βοηθεια σας και τις γνωμες σας σε οσους εχουν ασχοληθει με το ειδος του ρεβεγιον σε ταβερνα για το ειδος της μουσικης...βορειων προαστειων...
καθε προταση δεκτη...ευχαριστω εκ των προτερων οπως παντα...
Inviato Tue 30 Dec 14 @ 2:48 am
να σημειωσω οτι μπορει να ειναι οποιοδηποτε τραγουδι αρκει να εχει μεσα απο το 10 και μετα( 5 4 3 2 1 )το cut φυσικα και θα γινει σε καποιο σημειο ,μαλλον απο τωρα για να ειναι ετοιμο...
Inviato Tue 30 Dec 14 @ 5:03 am
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι... Πιο εύκολο θα είναι να ηχογραφήσεις μία αντίστροφη μέτρηση και να βάλεις και ένα - δύο effects από πάνω...
Inviato Tue 30 Dec 14 @ 11:46 am
το εχω σκεφτει σαν τελευταια λυση...σε ευχαριστω παντως και καλοδεχουμενη...απλα αν ηταν απο τραγουδι θα ηταν λιγο πιο...
δεν το εχω στην τραγουδιστικη....χα...καταλαβαινεις...θελω να το αποφυγω....
δεν το εχω στην τραγουδιστικη....χα...καταλαβαινεις...θελω να το αποφυγω....
Inviato Tue 30 Dec 14 @ 1:06 pm
Πάρε την αδερφή σου, την κοπέλα σου, και 2 - 3 φίλες τους και βάλτες να το μετρήσουν ταυτόχρονα όλες μαζί. Θα βγει σούπερ και με λιγότερα effects. ;)
Inviato Wed 31 Dec 14 @ 12:46 am
τελικα...ψαχνοντας ερχεται η ορεξη...και δεν μιλαμε για αρνακι,γουρουνακι,παιδακι και λοιπα....βρηκα απο live προγραμμα στην τηλεοραση, εννοειται στο utube...αντιστροφη μετρηση πολυ πολυ καθαρη..απιστευτο ε?,
την πηρα,την εκανα cut cut cut..εβαλα μιξακι πριν και μετα....και εφτιαξαμε ενα σουπερ αποτελεσμα...ευχαριστω παντως ετσι κι αλλιως...
την πηρα,την εκανα cut cut cut..εβαλα μιξακι πριν και μετα....και εφτιαξαμε ενα σουπερ αποτελεσμα...ευχαριστω παντως ετσι κι αλλιως...
Inviato Thu 01 Jan 15 @ 9:28 am