Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ S2 MK2 CONTROLLER

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

ΕΙΧΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ 8 ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ VERSION ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΕ ΤΟ CONTROLLER ΜΟΥ S2 MK2. ΧΘΕΣ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ VIRTUAL ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΕΟ UPDATE. ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ CONTROLLER ...ΕΧΑΝΕ ΛΑΔΙΑ...ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΑ HOT CUES ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ. ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ VIRTUAL ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ VERSION TOY 8 (ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ZIP, ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΚΟΜΑ...). ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?

Inviato Mon 19 Jan 15 @ 1:30 am
Πρώτον, ΜΗΝ γράφεις με κεφαλαία.
Δεύτερον: Ποια έκδοση έχεις κρατήσει και σου δουλεύει σωστά;
Τρίτον: Χρησιμοποιείς κάποιο δικό σου mapper ή τον ενσωματωμένο επίσημο mapper ;

Σόρρυ για τα κεφαλαία αλλα ειναι λογω του εγκεφαλικου που επαθα απο το virtual...
8.0.2031 ηταν η version που δουλευε με την s2 mk2, χωρις κανενα προσθετο.

Καλό θα ηταν αν καποιος ειδικος εχει το controller s2 mk2 να κατεβασει και να ενεργοποιησει τη τελευταια version και να τσεκαρει μηπως υπαρχει καποιος τροπος να λειτουργει σωστα με αυτη το συγκεκριμενο μηχανημα...

Γράψε μου σε παρακαλώ ΟΛΚΛΗΡΗ την έκδοση που έχεις αυτή την στιγμή. Π.χ.: 8.0.0 pc build 2126.909

Και... ο προγραμματιστής όλων των συσκευών της NI είμαι εγώ. Οπότε έχεις βρει τον "ειδικό" σου.
Επίσης καλό θα ήταν να μας πεις τι ακριβώς δεν σου δούλευε σωστά... ώστε να μπορούμε να βρούμε την ρίζα του προβλήματος.
(Η γενική έκφραση "έχανε λάδια" δεν βοηθάει!)

Χμμμ....

Αυτό εδώ το είδες:
http://www.virtualdj.com/forums/195917/Hardware_Technical_Support/Attention_to_all_NI_Traktor_Kontrol_device_owners.html

Απ' οτι είδα μόλις τώρα η 2031 είναι αρκετά παλιά build.
Και στην αμέσως επόμενη build είχαμε:
Quote :

Build 2048 (11/24/2014)

-Fix HID color output
-Improve HID digit output

Οπότε η λύση στο πρόβλημα σου είναι αφού κάνεις update να σβήσεις τον mapper που λογικά έχεις στο Documents\VirtualDj\Mappers και να χρησιμοποιήσεις τον native mapper για να κάνεις οποιαδήποτε άλλη αλλαγή θέλεις...

ΟΚ θα κανω παλι το νεο update (αυτο που λετε ειναι το παλιο που το ξαναεβαλα για να λειτουργησει παλι σωστα), και προηγουμενως θα σβησω τα mappers απο το φακελο, για να βαλει τα νεα. Και βλεπουμε... ευχαριστω για την βοηθεια.

ο native mapper θα μπει αυτομα τα με την νεα version στο update που θα κανω σωστα ?

Ναι. Και βασικά θα πρέπει η νέα σου έκδοση να τελειώνει σε 909

Καλημέρα. Η τελευταία version που δίνει το επίσημο site ειναι η "install_virtualdj_pc_v8.0.2094" και δεν τελειωνει σε 909. Μηπως μετα το αναβαθμιζει αυτοματα απο εκει και περα? ,,,θα δω και θα σας πω.

Δυστυχως δεν δουλευει σωστα με τη νεα version. το γυρισα παλι στην version 8.0.0. pc built 2031.853 και εγινε παλι οκ !.

Με την τελευταια version εχει προβλημα με τα hot cues.

Όταν κατεβάζεις τη νέα version θα πρέπει να σου κάνει αυτόματα ενημέρωση από ένα σημείο και μετά. Και αυτή την στιγμή που μιλάμε το 909 έγινε 911.

Οπότε:
Κατέβασε τη νέα έκδοση. Εγκατέστησε την. Άνοιξε την και άσε το πρόγραμμα ανοιχτό για μερικά λεπτά να ενημερώσει όλους τους controller.
Κλείστο και άνοιξε το ξανά. Κοιτά αν η έκδοση τελειώνει σε 911 ή μεγαλύτερο αριθμό.
Πήγαινε στο παράθυρο των mappers.
Κάνε κλικ πάνω στην S2 και απο δίπλα επέλεξε factory default

Αν σου παρουσιάζει και έτσι προβλήματα, πες μας τι προβλήματα σου παρουσιάζει. Δεν γίνεται να διορθώσουμε κάτι αν δεν ξέρουμε τι είναι χαλασμένο...

Το βασικό προβλημα ειναι οτι χανονται τα hot cue. Στην κανονικη λειτουργία, οταν ενα κομματι εχει 3 hot cue (π.χ.) και το φορτωσεις, αυτοματως αναβουν πρασινα τα 3 κουμπια στο controller. Και οταν πατησει ς ενα απο αυτα ξεκιναει απο το αναλογο αποθηκευμενο σημειο. Με τη νεα version φορτωνεις το κομματι που εχει 2 ετοιμα cues (π.χ.) και τα αναλογα κουμπια στο controller παραμενουν ως εχουν (δεν πρασινιζουν). Καποιες φορες ισως λειτουργησει το πρωτο cue (παρολο που δεν αναβει πρασινο) αλλα οχι παντα. Επαναλαμβανω οτι με την παλια version ολα λειτουργουν αψογα.

Με ποια έκδοση όλα αυτά; (ακριβώς)

Επίσης κοίτα στον φάκελο Documents\Virtual\Devices και πες μου αν υπάρχει εκεί μέσα κανένα αρχείο σχετικό με την κονσόλα σου...

Και κάτι ακόμα:
Ποιο skin χρησιμοποιείς;

Oλα αυτα συμβαίνουν με την τελευταία version που σου δίνει αυτόματα το site. Σημερα μπορει να εχει αλλαξει και να εχει αλλη, αυριο μπορει να εχει αλλη παλι. Ομως μου ειναι δυσκολο να πειραματιζομαι καθημερινα απεγκαθιστωντας και εγκαθιστωντας το νεο virtuαl μεχρι να πετυχω μια version που ΘΑ βγει και ενδεχομενως να λειτουργει κανονικα με τον συγκεκριμενο προαναφερθεντα κοντρολερ. Το skin που εχω ειναι το κανονικο που δινει το virtual 8 (oχι κατι απο τα παλια styl).

Θα ηταν πολυ χρησιμο αν καποιος εχει την s2 mk2 της NI να μας πει αν με τη νεα version του λειτουργουν και αναβουν πρασινο χρωμα τα ενεργα hot cues. Η τελος παντων να μας πει με ποια version του λειτουργει σωστα το κοντρολερ. Εγω πιο πανω ειπα με ποια μου δουλευει τελεια.

Τόσο δύσκολο είναι να γράψεις ένα νούμερο;

Και σου απάντησα ήδη οτι ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις το πρόβλημα σου είμαι εγώ, καθώς εγώ προγραμμάτισα τον controller και πέρα από εσένα, ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος δεν έχει πρόβλημα!
Επομένως θα πρέπει να βρούμε γιατί στο δικό σου σύστημα δεν παίζει σωστά.

Αν συνεργαζόσουν λίγο παραπάνω τότε λογικά θα το είχαμε λύσει το πρόβλημα εδώ και μέρες καθώς (επαναλαμβάνω) είναι πρόβλημα του δικού σου συστήματος = κάτι που έχεις πειράξει / αλλάξει / ρυθμίσει εσύ.

Πραγματικά έχω όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσω, αλλά θα πρέπει να βοηθήσεις πρώτα απ' όλα εσύ! :)

(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)