Καλησπέρα! Είμαι αρχάριος σε ότι έχει να κάνει γενικά με την μουσική και το Djing αλλά θέλω πραγματικά να ασχοληθώ πάρα πολύ με αυτό. Λοιπόν, έχω φτιάξει ένα ελληνικό μιξ, με επι το πλείστον καινούρια ελληνικά τραγούδια, και για αρχή θέλω να το δημοσιέυσω στο youtube προκειμένου να το προωθήσω κατά κάποιο τρόπο. Έλα όμως που το έχω ανεβάσει 2 φορές και μου το κατεβάσαν και τις 2 λόγω copyrights. Δεκτό σαφώς. Αλλά δεν δέχομαι να υπάρχουν κι άλλοι (φιλικά πάντα) που να έχουν ανεβάσει παρόμοια μιξ αλλά να μην τα κατεβάζει το youtube. Και η απορία μου είναι γιατί;;;;; Μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό;;;
Inviato Thu 09 Apr 15 @ 6:58 am
Προφανώς οι "άλλοι" δεν έχουν στο Mix τους κάποιο τραγούδι που έχεις εσύ και "κοκκινίζει" στα φίλτρα του copyright (Ειδικά κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει κάτω από την Sony Music Entertainment)
Κατά τα άλλα, μάλλον πρέπει να απευθηνθείς στην τεχνική υποστήριξη του YouTube
Κατά τα άλλα, μάλλον πρέπει να απευθηνθείς στην τεχνική υποστήριξη του YouTube
Inviato Thu 09 Apr 15 @ 2:32 pm
Δεν ξέρω, αλλά κάποια τραγούδια που είχα στο δικό μου, και εξαιτίας των copyrights τους έφαγε delete το mix, υπήρχαν και σε άλλα mix στο youtube. Να πω ότι είναι 2-3 και έχουν πάρει άδεια από τις εταιρίες, δεν είναι.. Είναι αρκετοί και με προβληματίζει πώς και 'γω δεν μπορώ να ανεβάσω κάτι παρόμοιο. Παρεπιπτόντως thnx για το reply.
Inviato Fri 10 Apr 15 @ 9:46 am