Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: Μηνιαια συνδρομή - Page: 2

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Paidia, exete katalavei ti simainei capital controls ? Exete idea ti zimia exoun prokalesei stin epixeirimatikotita, alla kat'epektasi stin katheimerinotita mas ?

Exete tin entypwsi oti gia auto euthynetai to VirtualDJ ?

Alla peran to ti skeftetai o kathenas sas... Proswpika anelava mia prwtovoulia gia na voithisw kapoious pou antimetwpizoun ameso provlima, dld osous einai subscribers. Tha mporousa apla na sas pw.. den ginetai tipota. Ki omws vrikame lysi, alla mono gia Plus kai Infinity adeies. Ta Subscriptions den mporoun na leitourgisoun. Yparxoun automates diadikasies plirwmis mesw Swreg kai den moporun na parakamfthoun eukola.

Loipon, gia na min ta ksanalew, opoios apo esas exei miniaia syndromi (Subscritption) kai thelei na agorasei Plus i Pro, as mou steilei pm i as to grapsei edw.
Osoi den mporeite na eksoikonomisete 90 i 140 euro gia na parete mia adeia Plus, lypamai, alla mallon o epaggelmatismos sas einai autos pou sas leipei kai oxi ta xrimata.

η αδεια plus για ποσο χρονικο διαστημα ειναι?θα μπορω να δουλευω με το κοντρολερ μου κανονικα?pionner ddj s1

H adeia Plus den exei xroniko orio. Einai peripou san tin Pro Infinity. Agora mia ki eksw.
H adeia Plus douleuei mono me ena controller (gia ton opoion tha agoraseis tin adeia)
an px allakseis controller sto mellon, den tha mporeis na ton xrisimopoeis, an den agoraseis kai mia Plus gia ton 2o controller.
H adeia gia tin DDJ-S1 kostizei $149 (dolaria)

Oi diafores tis Plus me tin Pro Infinity einai :
Den mporeis na ksefortwtheis to VirtualDJ logo apo tin eksodo tou Video (gia osous den paizoun video, einai mallon peritto)
Den mporeis na kaneis broadcast se kapoion radio server (p.x. listen2myradio.com klp)
Kai vevaia paizei mono me ton sygkekrimeno controller pou tha gorasete tin adeia.

Αν δεν γίνεται για τον Α ή Β λόγο να με εξηπηρετήσεται, καλώς. Το να με χαρακτηρίζεται "αντιεπαγγελματία" λόγο του ότι για οποιονδήποτε λόγο δεν αγοράζω κάτι το οποίο ήτε δεν θέλω, ήτε δεν μου χρειάζεται ήτε το θεωρώ κακή επένδυση, ήτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο, το θεωρώ τουλάχιστον απρεπές, για να μην το χαρακτηρήσω κάπως αλλιώς. Επέλεξα μηνιαια συνδρομή για κάποιο λόγο, αν ήθελα κάτι άλλο, θα επέλεγα εξ'αρχής κάτι άλλο. Παρ΄αυτά ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση στην ερωτησή μου.

Η αναφορα περι επαγγελματισμού έχει να κάνει με το γεγονός οτι τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτηση μιας Plus άδειας είναι όσα παίρνει ένασ DJ σε λίγες ώρες ή στην χειρότερη σε δύο μέρες.
Προφανώς κάποιος που δουλεύει μια φορά στο τόσο, δεν το κάνει ως επάγγελμα, άρα δεν τον κόφτει και πολύ αν χάσει δύο μέρες δουλειάς μέχρι να λήξουν τα capital controls.
Αν όμως κάποιος ζει από αυτό ή παίρνει αυτά τα λεφτά μέσα σε μια με δύο μέρες, εεε τότε, φταίω εγώ που μιλάω για επαγγελματσμό όταν σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις την δουλεία σου και συ λες φταινε οι άλλοι ?

dimitriiss wrote :
δεν εχουμε ολοι την δυνατοτητα να δωσουμε τοσα λεφτα για να αγορασουμε αυτα τα προγράμματα .μας εχου κρεμασει εκει στο virtual επρεπε να εχουν βρει μια λυση..μαλλον θα αρχισω σιγα σιγα να μαθαινω το σερρατο γτ στο τελος θα μείνουμε κ απο δουλεια

Σ αυτό το forum δεν επιτρέπονται οι πολιτικές συζητήσεις, αλλά η αλήθεια είναι οτι δεν σε κρέμασε μια εταιρεία. Σε κρέμασε Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ.
Όλοι ξέρουμε το πρόβλημα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει λύση γιατί είναι θέμα τεχνικής φύσης που εμπλέκει πολλές εταιρείες και φορείς. Μην ξεχνάς οτι αυτή την στιγμή η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ έχει απαγορέψει μέχρι και το άνοιγμα νέων λογαριασμών στην Ελλάδα (που ήταν μια λύση που εξετάζαμε ώστε να μπορούν να πιστωθούν οι χρεώσεις)
Επίσης δεν νομίζω οτι το Serato (και το κάθε Serato) θα μπορούσε να κάνει αλλιώς ΑΝ ΕΙΧΕ πρόγραμμα συνδρομής.
Εμένα 10 Αυγούστου λήγει το Dropbox που το χρησιμοποιώ σε 3 δουλειές και αν δεν αλλάξει κάτι δεν μπορώ να το ανανεώσω. Φταίει το Dropbox ???

Καταλαβαίνουμε την δύσκολη θέση όλων γιατί κι εμείς οι 3 Έλληνες του VirtualDj Team τα ίδια περνάμε, αλλά δυστυχώς με τις φωνές, τους λεονταρισμούς και τις "μαγκιές" δεν γίνεται κάτι.

Ζητήσαμε από την εταιρεία (Atomix) να εξετάσει αν μπορεί να βρει μια λύση. Από την πλευρά του προγράμματος (software) δυστυχώς δεν γίνεται κάτι. Έτσι η εταιρεία (Atomix) επικοινώνησε με την εταιρεία που διαχειρίζεται τις χρεώσεις στις κάρτες (SWREG). Αυτή η εταιρεία είπε πως η μόνη λύση θα ήταν το άνοιγμα ενός λογαριασμού στην Ελλάδα, το οποίο όμως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από την Ελληνική κυβέρνηση και τα Capital Controls.
Επομένως βρεθήκαμε σε αδιέξοδο.
Η μόνη επιλογή που βρέθηκε είναι ο πλάγιος και έμμεσος τρόπος αγοράς μιας μόνιμης άδειας (PLUS ή PRO)
Αυτή η επιλογή που απέχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ απ' την κανονική διαδικασία αγοράς του προγράμματος, δίνει μια λύση σε όσους πραγματικά βρίσκονται σε αδιέξοδο. Δεν αναγκάζουμε κανέναν να αγοράσει κάτι που δεν θέλει. Του δίνουμε όμως μια επιλογή που μπορεί να του λύσει το πρόβλημα του, παρά τα Capital Controls που αυτή την στιγμή απαγορεύουν ακόμα και την αγορά του προγράμματος.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Τσαγκαδόπουλος.

Γεια σου γιωργο.συμφωνω πως φταει η κυβερνηση για ολα αυτα που γινουντε απλα κατα την αποψη μου επρεπε να ειχε μεριμνήσει να μας δωσει καποιες λυσεις..εχω μια απορια..πως γινετε να αγορασεις μια προ η μια πλας αδεια αφου υπαρχει καπιταλ κοντρολς κ να μην μπορεις να ανανεωσεις την συνδρομη σου?

Η λύση δεν είναι μέσω της εταιρίας αλλά μέσω της Ελληνικής ομάδας και του προσωπικού μου λογαριασμού

Για καλή μας τύχη, έχω κρατήσει ένα αρκετά μεγάλο υπόλοιπο στο Paypal (άρα μπορώ να εξυπηρετήσω αρκετούς) , επομένως η διαδικασία είναι.
- Πληρώνετε το ποσό στον λογαριασμό μου στην Πειραιώς
- Εγώ πληρώνω την Atomix μέσω Paypal
- Δημιουργούμε μία άδεια Plus η Pro (η οποία θα φαίνεται σαν gift/δώρο).
- Σας στέλνω και την απόδειξη από το Paypal που θα πληρώσω την Atomix
Όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν μέσα σε λίγα λεπτά.
Η όλη διαδικασία έχει την έγκριση της Atomix βέβαια.

Οπως καταλαβαίνεται είναι μια κίνηση που γίνετε μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουμε κάποιους.

Και επηδεί θα ξαναρωτήσετε, τα παραπάνω δεν μπορούν να εφαρμοσθούν για Subscriptions.

μια ερωτηση ακομα... μπορω απο δω απο ελλαδα μεσω Paypal η καποια αλλη χρεωστικη καρτα απο γερμανια να ανανεωσω την συνδρομη μου?κ αν ναι ποιες ειναι αυτες που μπορω...

Αν έχεις χρεωστική κάρτα από τραπεζικό ίδρυμα εκτός Ελλάδος τότε η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις είναι η εξής:
1) Κάνεις log-in στο site
2) Πας στην σελίδα αγοράς http://www.virtualdj.com/buy/index.html
3) Στο πρώτο κουτάκι (VirtualDJ PRO Subscriber) πατάς το κουμπί Cancel για να ακυρώσεις την τρέχουσα συνδρομή σου.
4) Αφού ακυρώσεις την συνδρομή σου, πατάς το κουμπί Subscribe
5) Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και τα στοιχεία της νέας κάρτας και συνεχίζεις κανονικά. Στην ουσία έτσι ξεκινάς μια νέα συνδρομή με τη νέα κάρτα.
6) Όταν με το καλό αρθούν τα Capital Controls αν θες να ξαναχρησιμοποιήσεις την παλιά σου κάρτα με την συνδρομή σου, τότε επαναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία (Ακύρωση τρέχουσας συνδρομής, - εγγραφή σε νέα)

Σημείωση 1: Όταν ακυρώνεις την συνδρομή σου, στην ουσία ακυρώνεις την επόμενη ανανέωση. Αυτό σημαίνει οτι αν π.χ. ακυρώσεις την συνδρομή σου ενώ έχεις ακόμα 10 μέρες υπόλοιπο, για αυτές τις 10 μέρες θα συνεχίσεις να έχεις το PRO.
Σημείωση 2: Η έναρξη νέας συνδρομής δεν προστίθεται πάνω στην παλιά. Έτσι αν ακυρώσεις με 10 μέρες υπόλοιπο και κάνεις νέα συνδρομή, "χάνεις" τις 10 μέρες.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ: Την παραπάνω διαδικασία (ακύρωση τρέχουσας συνδρομής - αγορά νέας) καλό είναι να την κάνεις την ημέρα που λήγει η τρέχουσα συνδρομή σου, ή μέσα στο διάστημα "ασφαλείας" των 7 ημερών μετά την λήξη της συνδρομής ώστε να μην "χάσεις" μέρες.

Σχετικά με το Paypal.
Αν έχετε διαθέσιμο υπόλοιπο στο Paypal, τότε μπορείτε να προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά (ή ανανέωση συνδρομής), μέσα στα πλαίσια αυτού του υπολοίπου
Δεν μπορείτε όμως να "γεμίσετε" το Paypal χρησιμοπιώντας κάποια κάρτα ή λογαριασμό Ελληνικής τράπεζας.

Με όλο το σεβασμό προς άπαντες αδυνατώ να πιστέψω ότι (ακόμη και στις δύσκολες μέρες που ζούμε) κάποιος που θέλει να αυτοαποκαλείται επαγγελματίας dj δε μπορεί να επενδύσει (γιατί περί επένδυσης πρόκειται) 300 ευρώ για να κάνει τη δουλειά του..!!

moneysafecard einai mia lysh alla alla exei kapoies xrewseis , apo ti diabasa douleuei me paypal...search sto google ;)

(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)