Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: DDJ-RR drivers

Questo argomento è obsoleto e potrebbe contenere informazioni obsolete o errate.

Καλησπέρα!

Μόλις αγόρασα την ddj-rr. Κατέβασα και το manual για virtual dj 8.2 όπως το βρήκα σε link σε κάποιο από τα topics περί ddj-rr. Το πρώτο βήμα λοιπόν είναι η λήψη και εγκατάσταση drivers. Κατεβάζω τους drivers, ολοκληρώνεται κανονικά η εγκατάσταση, κάνω και μια επανεκκίνηση και μόλις συνδέω την rr, ο υπολογιστής μου βγάζει κάτω δεξιά το μήνυμα "driver not succesfully installed".
Ανοίγοντας το Virtual dj, λειτουργούν όλα κανονικά όσον αφορά το mapping και τα λαμπάκια αλλά στο session ήχος δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή ddj-rr (στο πεδίο που επιλέγεις δύο κάρτες ήχου, ενσωματωμένη κάρτα ήχου κτλ).

Όλα αυτά δοκιμάστηκαν στην τελευταία έκδοση virtual dj με ενεργοποιημένα τα early access updates, σε macbook pro 13" mid 2012 αλλά χρησιμοποιώντας windows 7 (με bootcamp) με όλα τα τελευταία updates επίσης.

Μέχρι στιγμής προσπάθησα να λειτουργήσω την κονσόλα και στο Mac OS Sierra με την τελευταία έκδοση virtual και πάλι και αφού κατέβασα drivers και εκεί όλα λειτουργούσαν σωστά.

Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει που δεν μπορούν τα Windows να αναγνωρίσουν τους drivers;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 

Inviato Fri 20 Jan 17 @ 12:07 am
Καλημέρα!

Τελικά δίνω μόνος μου την απάντηση. Δεν είχα κάνει κάποια optional updates των windows και γι' αυτό δεν αναγνώριζαν τους drivers.
 

Inviato Fri 20 Jan 17 @ 7:49 am


(Vecchi argomenti e forum sono automaticamente chiusi)