Accesso rapido:  

Forum: Greek Forum

Topic: Vdj home free
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Πριν κάποιες μέρες με πήρε τηλέφωνο ένας γνωστός μου dj και μου λέει... δεν έρχεσαι από το μαγαζί που παίζουμε να του βάλεις το vdj να βάζει τραγούδια της καθημερινές?
Η απάντηση μου ήταν... ΟΧΙ... γιατί του κεω αν το βάλω κάποια στιγμή που θα θέλει dj θα σου πει ασε βολεύτηκα με το vdj..
Αυτό που θέλω να πω είναι... το free δε θα έπρεπε να δουλεύει ως demo και να κλειδώνει ανά κάποια λεπτά να κλείνει, ώστε να μην μπορούν τα μαγαζιά να βάζουν λίστες και να παίζουν? Δεν θυμάμαι πόσες δυνατότητες έχει το free με σύγκριση με το pro αλλά θυμάμαι ότι μπορείς να βάλεις τραγούδια στο automix και να παίζουν χωρίς να κλείνει. Και εννοώ με την κάρτα ήχου την ενσωματωμένη του υπολογιστή.... αυτό δε θα πρέπει να το αλλάξουν?
 

Inviato Thu 09 Jun 22 @ 11:47 pm
lakis69 wrote :
το free δε θα έπρεπε να δουλεύει ως demo και να κλειδώνει ανά κάποια λεπτά να κλείνει, ώστε να μην μπορούν τα μαγαζιά να βάζουν λίστες και να παίζουν?

Δεν σου φταίει αυτό σε καμία περίπτωση για το αν ένα μαγαζί θα βάλει DJ ή όχι.
Για να παίζει ένας υπολογιστής playlists υπάρχουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες προγράμματα.
Windows Media Player, Windows Music, iTunes, AIMP, Winamp και ένα σωρό άλλα.
Άρα το πρόβλημα δεν είναι αν θα κλείνει το VirtualDJ και δεν θα μπορεί να παίζει μουσική το μαγαζί..

Το πρόβλημα είναι η λογική της διοίκησης του μαγαζιού. Αν προτιμά playlist vs ενός dj.
Αν βρίσκει περισσότερη αξία στο να βάλει playlist μια μέρα αντί για dj, τίποτα δεν θα μπορέσει να τον σταματήσει.
 

Inviato Fri 10 Jun 22 @ 8:55 am
lakis69PRO InfinityMember since 2011
Καλά συμφωνώ ότι όλα ξεκινάνε από τον μαγαζάτορα αλλά το vdj το προτιμούν τα μαγαζιά γιατί με σύγκριση με τα άλλα προγράμματα που γράφεις, έχει περισσότερες δυνατότητες και επειδή είναι επαγγελματικό προγράμματα djs και όχι απλά ένας player υπολογιστή.
Παρόλα αυτά, το ότι υπάρχουν πολλά προγράμματα θεωρώ ότι το vdj δε θα έπρεπε να είναι ένα από αυτά που δίνει δωρεάν επιλογή να παίξει κάποιος μουσική. Έχουμε 100 μην γίνουν 101.... τέλος πάντων είναι μεγάλη κουβέντα αλλά εγώ θεωρώ ότι ένα επαγγελματικό προγράμματα θα έπρεπε να δίνει demo έκδοση.
 

Inviato Fri 10 Jun 22 @ 3:26 pm
Το νήμα ξέφυγε αρκετά και κλειδώνεται.

Ολόκληρη η "συνομιλία" διαγράφηκε.

Είμαστε άνθρωποι κι εμείς με οικογένειες και υποχρεώσεις. Δεν μπορούμε να κάνουμε τον αστυνόμο ή τον δικαστή 24 ώρες το 24ώρο, 7 μέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο..
 

Inviato Sun 12 Jun 22 @ 12:33 am