Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: ΕΠΙΛΟΓΗ CONTROLLER
Καλημερα,θελω να αναβαθμισω το set μου και θα ηθελα την γνωμη σας μεταξυ του pioneer ddj flx4 και του tracktor mx2 ειμαι αναμεσα σε αυτους τους δυο για αγορα...

Inviato Mon 08 Dec 25 @ 6:41 am
η mx ειναι πιο μεγαλη και αλλα τι πραγμα ψαχνεις ακριβως γιατι και οι 2 ειναι περιπου στην ιδια κατηγορια ηχου/δυνατοτητων ας πουμε...ποιοτικα η ni θα λεγα οτι δειχνει πιο οικονομικη αλλα δε ξερω τι λεει απο ποιτητα ηχου μιας και διαφημιζαν το τροφοδοτικο κλπ...

Πήγα να γράψω κι εγώ κάτι, αλλά από ότι είδα στο account σου, πήρες ήδη την FLX4, οπότε καλορίζικη.

Για τους επόμενους...
- Και οι 2 έιναι πλαστικές , όπως όλες σε αυτή τη κατηγορία βέβαια.
- Μεγάλη διαφορά στον ήχο δεν θα δείτε γιατί και οι 2 είναι περίπου στα ίδια χαρακτηριστικά
- Το τροφοδοτικό στην MX2 υπαρχει γιατί πρέπει να τροφοδοτήσει όλα αυτά RGB leds, δεν δίνει τίποτα στον ήχο, δεν έχει καμία balanced outputs. Τώρα γιατί έχει και η FLX4 τροφοδοσία ξεχωριστή, αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμα lol
- Η ΜΧ2 έχει περισσότερα κουμπάκια διαθέσιμα για όποιες χρήσεις εσείς θέλετε.να κάνετε Mapping (πάντα χρήσιμα)
- Η MX2 έχει 2 FX units (και περισσότερο έλεγχο - κουμπια , knobs), και μπορείς να έχεις την ίδια στηγμή άλλο FX στο ένα deck και άλλο στο άλλο.

Ευχαριστω πολυ...