Entra:     

Forum: Greek Forum

Topic: Library reset order
Καλησπέρα παιδιά. Καινούργιος στην ομάδα. Μετακομιζω στο virtual όλα είναι τέλεια κόλλησα στο sorting. Εχω όλα μου τα playlist έτοιμα αλλα δεν θέλω να είναι όλα με τον ίδιο τρόπο sorted. Πως μπορώ να κάνω reset το order number. Αν δεν γίνεται η αν μπορείτε να προτείνεται κάποια άλλη λύση. Δουλεύω με macbook αν αυτο βοηθά για τις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Inviato 14 hours ago
1) Κάνε δεξί κλικ σε μια playlist που θες και πάτα να ενεργοποιήσεις την επιλογή "Διατήρηση ταξινόμησης"
2) Στις στήλες που βλέπεις στον browser εμφάνισε και το πεδίο "Ταξινόμηση"

Τώρα:
Α) Σε όλες τις λίστες, μπορείς να κάνεις ταξινόμηση πατώντας πάνω στην στήλη ταξινόμηση. Έτσι μπορείς να φέρνεις μια λίστα "πίσω" στην αρχική της ταξινόμηση

Β) Στις λίστες που έχεις ενεργοποιήσει την διατήρηση ταξινόμησης, όταν κάνεις κλι σε αυτή τη λίστα / επιστρέφεις σε αυτή τη λίστα από άλλη, τότε θα εμφανίζεται ΠΑΝΤΑ με βάση την στήλη ταξινόμηση.
Μπορείς φυσικά να χρησιμοποιείς τις στήλες του browser για να αλλάζεις ταξινόμηση, αλλά αν φύγεις από τη λίστα και επιστρέψεις ξανά αργότερα, τότε θα είναι πάλι με την αρχική της ταξινόμηση.

Οπότε θεωρώ αυτά τα δύο σε καλύπτουν.

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Δυστυχώς δεν μένουν έκανα ότι λέτε και στα άλλα post του forum. Ίσως να πρέπει να κάνω κάτι άλλο . Βασικά πρέπει να αλλάξω την αρίθμηση σε όλες τις λίστες με αυτό πρέπει να με βοηθήσετε.

Μάλλον τότε δεν περιγράφεις σωστά το πρόβλημα σου.
Σε περίπτωση που οι λίστες σου έχουν τα τραγούδια αποθηκευμένα με λάθος σειρά τότε δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να διορθωθούν.
Ο τρόπος είναι ο εξής:
Κάνουμε κατάταξη με βάση την "ταξινόμηση"
Όσο έχουμε αυτή την κατάταξη, μπορούμε να κάνουμε drag τα κομμάτια πάνω κάτω κτλ. Οι αλλαγές αποθηκεύονται αυτόματα, και την επόμενη φορά που θα ανοίξουμε τη λίστα ή θα κάνουμε κατάταξη με βάση την ταξινόμηση, θα πρέπει να δούμε την σωστή σειρά στα κομμάτια

Ευχαριστώ